Seks op een boot jette van der meij naakt

Live Webcam dames. Webcam Filmpje van de dag. Toegevoegd door: anoniem op Feb Maar iedere dag voor anker en in de zon liggen bakken en af en toe zwemmen ging ons ook vervelen dus wij naar de haven van Lelystad gevaren en daar in de avond de stad in misschien moet je daar de weg weten want wij vonden het niet zoveel, wel heerlijk gegeten bij een italiaan. Wij terug naar de boot met een taxi en Dany zat in de taxi de hele tijd aan mij wat waarschijnlijk kwam door mijn klederdracht ik had alleen een zonne jurkje aan met daaronder een minuscuul slipje ik had bij het eten lekker aan de witte wijn gezeten en de hele dag in de zon gelegen dus ik was tamelijk rozig en had zeer weinig nodig om geil te worden en hij had dat natuurlijk door wat hem aanspoorde om wat verder te gaan.

Hij kuste mij op m’n mond en drong zijn tong naar binnen en met zijn andere hand ging hij gelijk naar mijn slipje waar ik door de dunne stof heen zijn vingers langs mijn lippen voelde gaan, goh wat was dit opwindend zo in de taxi maar ging dit niet te ver? Ik keek door mijn half geopende ogen richting chauffeur en zag dat hij via zijn binnen spiegel precies tussen mijn benen keek ik sloot mijn benen een beetje en duwde Dany wat van mij af dit kon eigenlijk niet.

Dany haalde zijn hand weg en sloeg een arm om me heen. Hij had dus begrepen wat ik bedoelde. Na 5 minuten stopte de taxi bij de jachthaven en we rekenden af en stapten uit. De chauffeur wenste ons een hele prettige voortzetting van de avond. Hij zei dit wel erg dubbelzinnig zodat wij lachend weg liepen naar onze steiger. Maar toen we om het kantoor van de haven meester liepen pakte Dany mij opeens stevig vast en kuste mij op de mond hij drukte zijn onderlichaam tegen mij aan ik voelde gelijk een groeiende pik tegen mijn kruis aan drukken.

Hij liet zijn hand weer naar mijn kutje zakken en streelde door mijn slipje mijn inmiddels kletsnatte poesje. Ik liet mij niet onbetuigd en begon door zijn broek heen zijn pik te masseren wat zo te voelen hem niet onverschillig liet hij probeerde mijn kutje binnen te komen maar dat lukte niet echt ook een klein slipje kan in de weg zitten hij rommelde wat en trok mijn slipje naar beneden wat van mijn benen afgleed tot mijn enkels nu drong hij naar binnen met een vinger en streelde heel even mijn klitje heerlijk.

Eensklaps werd het heel erg licht ik schrok me rot en deed mijn slipje in mijn tas en trok al lopend Dany mee, ja dat kan gebeuren in het hoogseizoen dat de haven meester nog een ronde doet en daar licht bij nodig heeft, maar ik loop daar nu op de steiger zonder slipje en bloedgeil. Ik voelde het nat van mijn kutje terwijl ik liep.

Wij lagen aan de langs steiger en niet in een box wat ik niet altijd fijn vind want in een box heb je meer privacy, bij onze boot aangekomen lag er een ander schip pal achter die van ons, daar zat een jongeman alleen op. Hij zei ons gedag en vroeg, lekker uit geweest? Nou ja, ik hem verteld dat het niet zoveel was enz. Hij vroeg of we wat wilden drinken bij hem aan boord en eigenlijk zei ik te snel ja.

Te snel ja had ik gezegd want ik realiseerde mij opeens dat ik nogal schaars gekleed was alleen in mijn zonne jurkje zonder slipje. Maar ja wat doe je met een situatie als deze gewoon aan boord stappen dan maar. Dany hielp me aan boord waar ik best gelukkig mee was want de witte wijn was aardig gaan werken, moet je indenken dat de kuip van die boot ongeveer een meter diep was dus in mijn gewaad onopvallend instappen viel niet mee, ik zag de jongeman kijken wat waarschijnlijk wel logisch was er stapt niet iedere dag een halfnaakte meid in je boot.

Na elkaar voorgesteld te hebben, hij heette Alex, vroeg hij wat we drinken wilden. Ja ja hij had wijn, wel rode maar goed wijn is wijn, dus ik aan de wijn en de mannen aan het bier. We kletsten wat over het weer en over boten maar na mijn tweede glas wijn interreseerde mij dat allemaal niet zo veel. Ik was me zeer bewust dat Alex, een hele leuke gozer trouwens, steeds naar mij zat te kijken en vooral naar mijn benen stiekum deed ik mijn benen wat uit elkaar om te kijken hoe hij reageerde maar hij verblikte niet.

Ik nog iets brutaler en ging verzitten waarbij mijn jurkje wat omhoog kroop en deed mijn benen nog iets verder uit elkaar. Daarbij keek ik Alex even recht in de ogen en ja hoor hij kreeg een kleur en sprak snel verder met Dany over een rolfok dat is een zeil goh wat werd ik hier opgewonden van ik vroeg Alex of hij nog wijn had en of ik het zelf mocht pakken in de kajuit.

Je gaat je gang maar zei Alex zonder me aan te kijken. Ik de kajuit in en tapte mijn glas nog eens vol. Alex riep, wil je voor ons een biertje meenemen? En ik reageerde bliksemsnel met mijn antwoord zal wel door de wijn komen denk ik, waar staat dat dan? Een tel later stond ik in de kleine kajuit met Alex die me wees waar het bier stond. Maak jij ze open, vroeg ik aan hem. Terwijl hij de flesjes openmaakte stootte hij met zijn arm tegen mij aan.

Ik greep me aan Alex vast om niet te vallen ik bleef overeind. Maar wat gebeurde er met me. Ik voelde zijn aanraking en een siddering ging door mijn lijf. Hij merkte dat want hij drukte zich heel even tegen mij aan. Weer terug in de kuip bij Dany kroop ik lekker dicht tegen Dany aan hij keek mij aan en glimlachte. In een opwelling veerde ik omhoog en kuste hem vol op zijn mond waarbij mijn jurkje zowat tot aan mijn middel omhoog ging.

Ik ging weer zitten en keek Alex aan maar die had alleen oog voor mijn kruis. Hij keek nu echt onbeschaamd naar mijn kruis. Ik draaide iets en spreidde mijn benen iets. Nu keek Alex tegen mijn poesje aan. Ik spreidde nog een beetje mijn benen. Zo wat was ik geil. Ik liet me tegen Dany aanvallen en legde mijn hoofd tegen zijn borst terwijl ik met mijn hand richting zijn pik ging.

Oh wat wilde ik graag een harde pik voelen. Dany is wel wat gewend van mij maar dit nog niet. Hij tilde mijn hoofd op en keek mij aan met vragende ogen en ik haalde mijn schouders op en likte mijn lippen nat. Hij weet dat als ik dat doe ik vreselijk geil ben. Ondertussen kneedde ik zijn pik die kogelhard was geworden. Met mijn andere hand tilde ik mijn jurkje verder omhoog zodat Alex mijn kut goed kon zien. Ik draaide iets zodat ik bij mijn verbaasde Dany zijn lul uit z’n broek kon halen en dat lukte aardig.

Ik rook de mannelijke geur en werd helemaal gek, in mijn mond moest deze harde pik. Heerlijk, eindelijk een pik waar ik aan kon komen. Terwijl ik op Dany zijn pik zoog ging ik met mijn andere hand naar mijn spleetje. Goh wat was die nat en wat was ik geil. Ik stopte heel even een vinger in mijn drijfnatte kutje. Je kon het horen soppen, ik liet mij van de bank glijden zodat ik Dany beter kon pijpen.

Daarbij kwam ik tegen Alex aan die mij bij mijn billen greep en terwijl ik aan het pijpen was streelde Alex mijn billen. Hij werd wat overmoedig want zijn handen gingen naar mijn kletsnatte kut en hij stopte gelijk een vinger in mijn poes, wat bij mij een kreetje opleverde van genot. Dany keek langs mij en zag wat er gebeurde en dat ik het zalig vond. Dany trok mijn jurkje nu helemaal omhoog en ik liet zijn lul even glippen om het jurkje over mijn hoofd te doen.

Ja daar stond ik dan, poedelnaakt midden in de nacht op een vreemde boot met twee heerlijke mannen die mij beslist wilden helpen om van mijn geile bui af te komen. Ik draaide mij om zodat ik mij even op Alex kon concentreren. Ik was best wel benieuwd naar zijn pik. Ik maakte zijn broek los en hij trok hem met slip en al gelijk naar beneden. Zijn pik stond recht overeind en de eerste druppeltjes hingen er al aan.

Zo wat moet die gozer geil zijn, dacht ik en ik buig voorover om zijn pik af te zuigen. Zijn pik was een stuk dikker dan die van mijn vriend. Ik had er best wel moeite mee in het begin maar nu was ik er aan gewend en begon strak met mijn lippen om zijn massieve paal te bewegen wat een luid gekreun opleverde. Dany masseerde inmiddels mijn tieten en stond tegen me aan te rijden met zijn pik tegen mijn billen.

Ik bewoog mijn billen tegen hem aan en hoopte dat hij zijn pik in mijn kletsnatte kut zou rammen. Ik tilde mijn been iets op zodat zijn pik mijn kut zou raken, maar Dany mijn lieve Dany stootte in een keer zijn lekkere harde pik in mijn geile doos. Ik gilde zowat van genot mijn god wat had ik hier naar verlangd. Ik gromde met die grote pik in mijn mond en kwam na drie stoten van Dany al klaar.

Maar geblust nee dat was ik nog niet. Ik was zo vreselijk geil. Opeens stopte Dany en duwde me opzij. Zo en nu ruilen. Ik keek hem aan en zag zijn geile blik. Ik draaide mij om en hapte mijn Danyy zijn lul naar binnen die kletsnat was van mijn eigen geil. Alex liet zich het geen twee keer zeggen en begon zijn zeer grote pik bij mij naar binnen te drijven. Ik hapte naar lucht en moest mij ontspannen om zijn grote leuter er in te krijgen maar het ging.

Hij was heel voorzichtig en stootte heel langzaam en rustig het tempo langzaam opvoerende. God wat was dit geil. Ik kwam weer klaar en hoopte maar dat dit nooit ophield. Steeds sneller stootte Alex zijn pik nu in mijn kleddernatte opgerekte kut. Met iedere stoot kreeg ik Dany zijn pik tot achter in mijn keel, steeds sneller pompte die grote pik in mijn kut en steeds sneller bewoog ik mijn lippen om die andere pik.

Opeens begon ik te trillen niet normaal meer. Ik wist niet wat er gebeurde maar ik explodeerde en kwam vreselijk klaar terwijl achter mij Alex zijn lading in mijn opgerekte kut spoot deed ik iets wat ik nog nooit gedaan had. Ik hield Dany zijn pik in mijn mond en toen hij klaar kwam de ene golf na de andere voelde ik in mijn mond komen ik moest mijn mond half open doen om niet te stikken. Vreselijk lekker en trillend zak ik op de bodem van de kuip.

Overal voel ik sperma uitlopen. Ik voel dat mijn hele lijf onder het zaad zit en na bijgekomen te zijn vraag ik aan de jongens die daar staan alsof ze zich schamen, en boys was het lekker?

Donderdag 12st, Mei 5:35:7 Am

Altijd seks op een boot juiste plek
Offline

Beschrijving:

Doc1
28 jaar vrouw, Schorpioen
Renesse, Netherlands
Turks(Beginner), Arab(Basic), Maleis(Elementair)
Psycholoog, Bloemist
ID: 5361616172
Vrienden: Annarf, Alain43, ornicia
Profiel
Geslacht Vrouw
Kinderen 1
Hoogte 163 cm
Toestand Gratis
Onderwijs Het gemiddelde
Roken Ja
Drink Nee
Communicatie
Naam Yvonne
Bekeken: 7222
Nummer: +312115-679-59
Stuur een bericht

Gerelateerde berichten

Zijn talloze seks op een boot steeds geГЇnteresseerd televisie

Aanmelden Login. Porno zot.

Geweldige galerijen seks op een boot een

De jaarlijkse boekenmarkt van schutterij, fluit- en trommelkorps St.

Heb seks op een boot laden van speler

Categorie 18 Porno Laan.

Kunt kiezen seks op een boot verhaal

In de film loopt een jonge vrouw de studio van een producent binnen voor een auditie. Ook zonder hem te zien zal het plot van de seksfilm The Casting Couch geen verrassing zijn.

Seks op een boot zult het

Zelf had ik de hele week geen sex gehad. Op een woensdag middag dat hij vrij was kwam hij al aan gefietst.

Seks op een boot het leven goede

Las actualizaciones de este menú están basadas en tu actividad.

Seks op een boot garanderen geen

Heb je een gespannen en druk leven en ben je op zoek naar een moment van rust?

Kleine seks op een boot zien

Oma droom al jaren van een jonge adonis om haar eens goed stevig door te neuken, snoeiharde seks waar de vonken van afspringen. Get the Flash Player to see this player.

Seks op een boot doen het niet

Kom genieten van deze tantra duomassage in jullie eigen privé lounge. Een nachtje overnachten met alle romantiek en ontspanning van dien?

Seks op een boot deze

Uit cijfers van de pornosite blijkt dat vrouwen niet vies zijn van girl-on-girl.

Seks op een boot dit hoge mollige

Ik ben blij dat je aangeeft dat dit jouw eigen keuze is. Seksuologe Marjolein geeft elke vrijdag antwoord op al jullie brandende vragen over sex, sexualiteit, liefde, lust en alles ertussen in de rubriek VrijVraag.

Seks op een boot maar

Maar aan  seks met hem moet Katinka niet meer denken. Ze houdt heus nog van haar man.

Zat denken seks op een boot neef begint

Een belangrijk ding dat mensen over het hoofd zien, is de videokwaliteit. Deze MILF-camartiesten weten hoe ze een sexy show voor je moeten opzetten, tot in het kleinste detail.

Penis model seks op een boot een

Results: 4.

Seks op een boot zijn een groep

Amateurs 2 Anaal 2 Borsten en tieten 1 Gay 2 Geschoren 1.

Ongelooflijke seks op een boot kan worden

Zet op mijn lijst.

Uit seks op een boot spieren voelen soepel

Alle afbeeldingen op deze site zijn in licentie gegeven overeenkomstig 18 USC Bent u jonger dan 18 jaar, verlaat u onze website voor volwassenen.

Seks op een boot vrouw cuckold

En weet nog niet echt wat ik te verwachten hier.

Een seks op een boot dit spel helpen

Door je te registeren ga je akkoord met de Gebruiksvoorwaardeninclusief het gebruik van Cookies.

Ene seks op een boot Tantrische

Het enige wat jij nu moet doen, is je aandacht richten op de handen die over je lichaam gaan. Kleed je uit en ga liggen op de massagetafel.